HVORDAN KLARER JEG DET?

Nå er det veldig lenge siden jeg har skrevet noe på bloggen min. Saken er at jeg har bare kjedelig stoff å skrive om. Jeg jobber hver dag, og får ikke tid til så mye mer enn det. I går fikk jeg til og med tid til å gå en tur til fjellheisrestauranten sammen med Z. Kjempekoselig tur, særlig fordi det var sol og varmt ute, så jeg kunne faktisk gå i shorts. Det er vel ikek akkurat DET man forbinder med Nord-Norsk sommer. Når vi snakker om sommer og vær, så er jeg fortsatt kjempegira på sydentur, nærmere bestemt Kreta sammen med S, og surfer hver dag for å se etter tilbud. Jeg håper på en tur i september. Da er lønninga etter sommeren kommet, og vi fortjener en god ferie etter en sommer fylt med jobb.

Nå har jeg klart å fylle et innlegg som egentlig ikke har noe spesielt innhold. Jeg er litt overrasket over at det går an. Nå er det vel på tide å ta kveld. Skal på jobb i morgen kl 12.00, før jeg har fri på søndagen (og så er det på'an på mandag igjen..)God natt :-)

3 kommentarer

Mathias Hanssen

26.jun.2010 kl.00:02

Hei, jeg har en liten vurderingskonkurranse på bloggen min der du kan vinne vurdering og header. LES DET SISTE INNLEGGET FOR MER INFO !

fameliciouz

26.jun.2010 kl.00:12

nice blogg,.. :)

Anine Karine

30.jun.2010 kl.19:27

ae syns nu bloggen din e bra :D

Skriv en ny kommentar

hits