2 ÅR MED S

Nå føler jeg meg ganske så klar til å bare stupe i seng. Søvn er en mangelvare her i huset for å si det sånn. Det er ikke det at det har blitt så seine kvelder og mange våkenetter; jeg, eller kroppen min, har funnet ut at det er forferdelig tungt å stå opp på morgenen, så derfor ser jeg utrolig fram til i morgen da jeg kan sove lenge, og også til torsdag da det endelig er langhelg! Det har det ikke vært på lenge, så det skal bli utrolig deilig å sove lenge noen ekstra dager.

Jeg har nå begynt å trene igjen, eller jeg later som i det minste. I dag var det så nydelig vær at jeg bestemte meg for å hive meg med på en sykkeltur sammen med S og massevis av andre folk. Selv om det gikk bra der og da, er jeg helt skutt nå og ligger rett ut i sofaen. Da jeg kom hjem fra turen var det fortsatt sol og fint vær ute så jeg tenkte at jeg kunne ta å vaske sykkelen min ute, men med en gang jeg kom inn døra seiret "fornuften" og jeg endte opp foran tv-n.

I går hadde jeg og S vært sammen i 2 år. Dagen ble feiret på peppes med to forskjellige typer pizza vi aldri hadde smakt før, men som overrasket positivt. Jeg er ikke den personen som spiser masse grønnsaker og slikt på pizzan (til Ss store fortvilelse), jeg holder meg til skinke, ost, kjøttdeig og ting som ikke utfordrer smaksløkene mine til et grusomt nivå.


Nydelig bilde tatt i parken etter to enorme milkshake...

- Blogges :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits