Falske jenter

Nå er det ofte slik at gutter og jenter krangler sammen, men det er faktisk større uenigheter mellom jenter. Jenter er sjalu på hverandre, på hverandres kjærester, og alt som de føler andre kan bedre enn dem. Da er det kjempelett å slenge med leppa og begynne å prate dritt om den personen, uten at den egentlig har gjort noe. Det er så utrolig unødvendig! Man kan være så snill og så hyggelig som man vil, men prater man dritt om andre bak ryggen til andre så havner man lett under kategorien "falsk".

Misforstå meg rett; jeg vet at jeg flere ganger tar meg selv i å snakke om andre på en måte som ikke er så veldig hyggelig, og jeg vet at jeg er ikke den eneste. Jeg skal ikke unnskylde meg å si "men se på alle andre da", for jeg står for det jeg gjør, og det jeg sier. Vet ikke hvorfor det er så lett å prate dritt om andre da, men det har vel noe med at man er sjalu.
Dere vet når dere får vite at noen har pratet dritt om dere, og så sier alltid vennene deres "bare hev deg over det, hun/de er bare sjalu". Ja, det kan nok stemme det, for jeg nekter å tro at folk velger å være slem mot andre bare fordi de ikke virkelig ønsker det. Det er vel på en måte et slags innfall man får....

Ellers må jeg nevne at det å gå å late som om man er snill foran nye mennesker, og at man vanligvis er ei bitch mot de man kjenner, er så falskt at jeg blir helt kvalm. Det å framstå som en positiv person foran de man nettopp har møtt, men så plutselig vende helt om, er noe jeg ikke er så stor fan av. Skal ikke nevne navn, men kan si at Paradise Hotel har vist mange eksempler av det jeg prater om.

TIl slutt vil jeg bare si: hvis du er sjalu på noen, så gi faen i å snakke dritt om dem, de har ikke gjort deg noe. Og er du en av dem det prates stygt om; hev deg over det, de som prater har ikke noe bedre å gjøre uansett.
Jeg har vært på begge sider, og det har nok de aller fleste jenter også ;-)

Alt ordner seg for snille piker

2 kommentarer

henriette

30.apr.2010 kl.16:44

enig.... : D

Martine :D

30.apr.2010 kl.16:50

Helt enig med deg! :D Kjempe fint innlegg!! :D

Skriv en ny kommentar

hits