FOLK ER EGOISTISKE!

I dag har russen faktisk gjort en god gjerning. Vi har nemlig vært bøssebærere rundt om i hele byen og samlet inn penger til nettopp kreftforeningen. Først da vi kunne melde oss på tenkte jeg at dette gidder jeg ikke bruke en hel kveld på, men så kom samvittigheten og jeg tenkte at jeg kan bruke et par timer av mitt liv til å sørge for at andre får det bedre i sitt liv. Men det var utrolig mange som ikke stilte opp også, og det synes jeg er litt overlegent og bortskjemt. At de ikke kan ofte tvn eller pcn et par timer i løpet av sitt liv slik at andre i det hele tatt kan få oppleve livet sitt. Det er ganske så egoistisk og man ofrer ikke andre en tanke. Tenk hvis det var deg selv som hadde kreft, og uten nye medisiner kom du til å dø, men det var ingen som giddet å samle inn penger slik at det var en mulighet for at du kunne overleve. DA hadde du klaget ja, men det er en tanke som er helt blåst bort fra hjernen til mange ungdom.
Min egen farfar døde av kreft i 2001, og jeg var helt knust. Derfor føles det utrolig godt å kunne gjøre noe slik å prøve og unngå at andre må oppleve å miste en person fra familien sin slik som jeg gjorde. Det er ikke noe særlig gøy!

Så tenk på det neste gang det dukker opp en mulighet til å hjelpe andre, eller om det i det hele tatt kommer noen å ringer på døra di og spør om du vil støtte Røde Kors, Kreftforeningen og slike organisasjoner. I stedet for å ta den gamle "jeg har bare kort"-unnskyldinga, så grav heller fram litt småpenger. Lite eller mye, det hjelper uansett!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits