JEG HATER Å KJØRE BIL!

I hvertfall i dette været. Det er helt grusomt ute, glatt og vind i tillegg til at det er mørkt. Det er ikke akkurat noe stort fordel for meg å være mørkeredd da, menmen. Har vært i bursdag i ettermiddag hos M og det har vært kjempekoselig, men man kan si at det var værre å kjøre hjem for å si det sånn. Alle har vel sett de skrekkfilmene der man er ute å kjører bil om natta og plutselig dukker det opp en skummel skikkelse midt i veien, sånn bare ut av intet. Uansett, jeg trodde jeg så en slik skikkelse da jeg var på tur rundt en sving og fikk særriøse pusteproblemer, men heldigvis var det bare refleksen på en sånn rød veipinne.

På fredagskvelden så jeg en film på tv om en mann som spiste mennesker. Jeg fatter rett og slett ikke hvordan noen kan ha fantasi til å lage en slik film. Jeg blir helt kvalm av å se på og synes dette er helt grotesk. Det er veldig mange som liker skrekkfilmer, men jeg kan ikke fordra dem. Jeg har enda mareritt om han der skumle fyrn på Fritt Vilt. Så da S kommer med et supert forslag om å se en eller annen motorsagmassakre, ender det som regel opp at han ser filmen mens jeg ser i puta eller gjennom fingrene med tomlene på ørene for å unngår å høre. Jeg tror jeg hadde likt skrekkfilmer hvis de bare hadde vært litt morsomme. Derfor er det skumleste jeg kan se, enten Død Snø eller Scary Movie, for da kan jeg le samtidig. Jeg hater å se folk dø på groteske måter (og jeg vil liksom bli politi, man jobber ikke akkurat med sommerfuglforsking i det yrket, nei..)

Nå er det på tide å krype under dyna å spille Knight Online før jeg tar kveld, er jo skole i morgen (hvis bussen ikke kjører utfor på dette glatte føret..)

Her hadde plutselig russebuksa sneket seg med, den skulle jo egentlig være på forrige innlegg...

3 kommentarer

Thea

07.mar.2010 kl.20:59

sv: takk :)

jeg hater også og kjøre bil ! :)

HELENE PATTINSON

07.mar.2010 kl.21:03

Jeg også. Blir så bilsyk av det.

Charlotte

07.mar.2010 kl.21:05

HELENE: hehe, liker ikke å kjøre når det er glatt :p

Skriv en ny kommentar

hits