LEKSEDAG

Da sitter jeg som vanlig foran tvn, bare at denne gangen sitter jeg vedsiden av en kjæreste som nesten er på tur inn i skjermen av oppspilthet. Han spiller nemlig Formel 1 på ps3, og selv om jeg selv kunne ha tenkt meg å sett 6-7 episoder av one tree hill, er dette egentlig ganske greit - no complains!
I dag har det vært en kort skoledag. Har brukt to timer på å springe i butikker å høre om de ville selge russeavisa vår. Det nærmer seg nemlig mai og russetid, så det kan være greit å være på forskudd med dette. Kvelden i dag blir brukt til lekser og skriving av artikler til avisa. Føler at alt plutselig hopet seg opp, og da er det vel ikke noe annet å gjøre enn å bli ferdig med det.

Har vært innom en tvforhandler i byen for å få internett og tv til hybelen. Nå begynner til å dra seg til, så i løpet av neste uke eller uka etter der er jeg på flyttefot. Gleder meg kjempemasse. Selv om jeg (og S) har vært kjempeheldige og fått stort sett alt vi trenger, er det sikkert småting som dukker opp som vi ikke ha tenkt på. Noen som har noen forslag?

Som sagt blir dette en leksedag, der det står historie, religion, media, gym og matte på planen, dvs en god del arbeid. Og fram til bussen går klokka 4 blir jeg sittende hos S og bare sløve. Egentlig kunne jeg jo ha begynt med leksene nå, men det er så mye lettere å bare slappe av. Slik blir det nesten bestandig, for jeg skal jo bare.....2 kommentarer

Morten Larsen

03.mar.2010 kl.13:34

Ta en titt på bloggen min da vel! Kanskje blir DU en fast leser? :)
Har konkuranse på min blogg, vinn HAIREXTENSION helt gratis og ingen krav !

Kun skrive under at du er med, ikke vansklig :)

Skriv en ny kommentar

hits